По думите му в кризисна ситуация като настоящата партии като

...
По думите му в кризисна ситуация като настоящата партии като
Коментари Харесай

Хасан Адемов: Защо трябва да делим политическите партии на приемливи и неприемливи

По думите му " в спешна обстановка като актуалната партии като " Възраждане " имат своето възходящо развиване "

" Защо би трябвало да разделяме политическите партии на допустими и неприемливи? Водещи би трябвало да бъдат политиките, които оферират. Най-важното е да се обединим към политики. Ако продължаваме по този метод – с този не можем, с оня не можем, стигаме до параграф 22. Крайно време е да се появи вяра. " Това съобщи пред БНР Хасан Адемов, дълготраен депутат от Движение за права и свободи, някогашен министър на труда и обществената политика.

В спешна обстановка като актуалната партии като " Възраждане " имат своето възходящо развиване, регистрира той, запитан за интригата към третото място на изборите и близостта в резултатите на Движение за права и свободи и " Възраждане " в социологическите изследвания.

Няма политическа партия, който да не желае да бъде в ръководството. Разделителните линии, които са дълбоки, водят до липса на каквато и да е форма на разговор, уточни Адемов.

" Ако политическите партии надмогнат разбирането, че присъединяване в една или друга управническа групировка, прекрачвайки тези дълбоки разграничителни линии, води до електорални вреди, могат да се намерят благоприятни условия за сформиране на постоянно държавно управление ", разяснява Хасан Адемов. Според него сходни страхове водят до " патова обстановка, от която страдат всички жители ".

Ако партиите пазят тесния си партиен интерес, това значи, че загърбват националния интерес, счита Хасан Адемов.

" Държавническото чувство, опцията да загърбиш тяснопартийния интерес за сметка на интереса на България би трябвало най-сетне да господства. Избирателят в лицето на политическите вижда субекти, които се занимават със личните си проблеми. Телевизорът няма по какъв начин да господства над джоба и хладилника. "

Относно проблема " Делян Пеевски " Адемов означи, че " даже американското правораздаване сега споделя, че няма годни доказателства, юристите на господин Пеевски са получили тази информация ". Според него " остава чувството, че на база на доноси от България се стига до такава степен един или различен да бъде включен в този лист ".

В идната предизборна акция за 49-ото Народно заседание Хасан Адемов не е включен в листите на Движение за права и свободи.

" Няма никаква драматургия. Движение за права и свободи имаме извънредно сериозна кадрова банка. Няма незаменими хора. Подмладяването в листите води до обстановка, в която би трябвало да разчитаме на последователност. "
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР