По думите му уговорка е във всички регулатори да има

...
По думите му уговорка е във всички регулатори да има
Коментари Харесай

Кирил Петков: ПП-ДБ няма да влезе в зала, ще обсъдим действията си, включително оставка

По думите му спогодба е във всички регулатори да има хора, претенденти с безупречна известност, като тази спогодба е била нарушена.

Ако някой си мисли, че до момента в който имаме държавно управление, което е доста значимо за България, това ще бъде цената - всички регулатори да бъдат сменени хората от това прикрито болшинство, доста се лъже. Няма по какъв начин да дадем контролите на страната на това болшинство без разискване, скрито. Българската страна и народ не заслужава в идващите 5 години да има регулатори, които са същите, както преди, добави Петков.

Съпредседателят на Политическа партия разгласи, че парламентарната група ще се събере на заседание, с цел да бъде взето решение.

" Трябва да решим какво вършим, в случай че този вид нарушавания на разбирателството не престават. Защото ние няма единствено да стоим и да приказваме. След днешния ден ще имаме ясна декларация какви са дейностите, в случай че ГЕРБ продължи в същия този метод на постепенно изменяне на сделката и заместване на дребни тематики с големите тематики - контролът на страната през регулаторите ", сподели още Кирил Петков.

В отговор на въпрос подаването на оставка един от обсъжданите разновидности ли ще е, той сбито съобщи: " Потенциално, да ". 

Очаквайте детайлности!
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР