По думите му това е жълт картон, но не ясно

...
По думите му това е жълт картон, но не ясно
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Не знам дали другите в коалиция чуха предупреждението

По думите му това е жълт картон, само че не ясно дали ще се стигне до червен картон, само че ще е брутално, в случай че го вдигнат
„ Не знам дали останалите в обединението са чули предизвестието на господин Трифонов. Минали са единствено два дни “, съобщи ръководителят на парламентарната група на „ ИТН “ Тошко Йорданов пред БТВ.

Повод за неговите думи беше пост на водача на партията Слави Трифонов във „ Facebook “, в който съобщи, че съдружните сътрудници не се „ допитват до „ ИТН “.

По думите на Йорданов е ясно какво ще последва след предизвестието и в случай че то е жълт картон, „ не е ясно дали ще се стигне адо червен картон, само че ще е брутално, в случай че го вдигнем “.

Йорданов упрекна в неистина ръководителят на Народното събрание Никола Минчев, който съобщи, че представители на Има Такъв Народ не вървят на съдружните препоръки.

Лидерът на парламентарната група на Има Такъв Народ сподели, че политиката към Северна Македония е оттегляне от съдружното съглашение, а и не се работи по доста от нещата в него.

Според него има информация, че са водени два вида диалози - публични и неофициални. Има доказателства за това, само че сподели, че ще бъде по-конкретен „ когато му пристигна времето “.

По думите му провелия се късно нощес съдружен съвет „ за първи път партиите са говорили в конкретика за ограниченията “.

Постигнато е единодушие по няколко оферти, които се чака да бъдат показани по-късно през днешния ден.

„ Едно от контрактуваните неща е нулева ставка за производството на самун “, сподели Йорданов.

Според него, в случай че премахването на Данък добавена стойност върху хляба не докара до понижаване на цената му, както не е имало понижаване на цените в заведенията за хранене с смяна на ставката, въпреки всичко ще подкрепи бизнеса и производителите.

„ България сега не покрива условията за въвеждане на еврото с тази инфлация, останалото е политическо говорене ангро, добави Йорданов, съгласно който не е значимо дали ще приемем европейската валута първоначално или средата на 2024 година, а е парадокс е да осъществим условията за два месеца. “, съобщи той.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР