По думите му те са се държали професионално и всичките

...
По думите му те са се държали професионално и всичките
Коментари Харесай

Скандалите Го Докараха! Нещо Наистина Ужасно Се Случи В Семейството На Валентин Кулагин

По думите му те са се държали професионално и всичките им предварителни сделки са били спазени. Гримьорът обмисля да съди част от участниците в плана, както и медиите, популяризирали подправени клюки за него.

„ Трябват ми няколко дни да се възстановя физически от претърпяното. Без храна мога да устоя, само че без сън бях на ръба на силите си, умората ми натежа. Освен това целият съм в контузии – крайници, ръце, ухото ми, лицето ми… Психиката ми е желязна, а и не мога да се пречупя от слабохарактерни персони, каквито бяха всички до един в къщата. Превъзхождам ги интелектуално, а и в човешки проект. През живота си съм виждал какви ли не хора, само че такива зверове – в никакъв случай! Обикновените минувачи по улиците са в пъти по-качествени в морално отношение от всички така наречен „ випове “, споделя още Кулагин.

Гримьорът твърди, че фамилията му го е възпитало добре и той в никакъв случай не би протегнал ръка първи на различен човек. „ Възпитан съм от интелигентни родители, които са ми дали маниери и класен фасон. Видя се кой е надалеч и кой покрай байганьовщината “, изяснява Кулагин.

Бабата на Кулагин с влошено здраве поради „ ВИП Брадър “ сн. Facebook

Гримьорът е доста благополучен, че към този момент е отвън къщата на риалити формата. „ Излизам удовлетворен, благополучен и по-силен от всеки път “, добавя още Валентин.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР