По думите му шестимата независими депутати са напуснали ИТН поради

...
По думите му шестимата независими депутати са напуснали ИТН поради
Коментари Харесай

В ИТН било „пълно затъмнение“, твърди Иво Атанасов

По думите му шестимата самостоятелни депутати са напуснали Има Такъв Народ заради противоречие с политиката, която се е провеждала от управлението – неспазване на устава на партията, неприятно отношение и неуважение мнението на структурите на партията, на депутатите, членове и симпатизанти.

„ Не сме напуснали партията, с цел да станем част от различен план “, безапелационен бе Атанасов. Той посочи, че на вчерашната срещата с „ Продължаваме Промяната “ били петима, тъй като шестият – Кирил Симеонов, не бил в София, само че на следващия ден той ще се срещне с договарящите от Политическа партия.

Атанасов предвижда, че е допустимо Политическа партия да звънят на някои депутати, с цел да ги поканят на договаряния, само че сподели, че самият той не се е обаждал на никого. Не е разговарял с Елена Гунчева от „ Възраждане “ и не знае дали Политическа партия имат ангажименти с нея.

Той не разяснява дали Виктория Василева от „ ИТН “ ще напусне Народното събрание, само че я дефинира като „ най-качественият човек в управлението на партията “.

„ Искаме да се срещнем с програмата, по която ще работи държавното управление и Народно събрание, с цел да създадем своите разбори и всеки от нас настрана да реши дали ще поддържа това държавно управление или не “, изясни Атанасов пред Българска национална телевизия. Той желае да знае по какъв начин ще се работи по проект и график във връзка със законодателната активност на Народно събрание, какви задания и цели има държавното управление и каква е времевата рамка.

„ Ние сме доста разнообразни като хора. С напускането на Има Такъв Народ всеки един се почувства свободен във взимането на решенията “, изясни Иво Атанасов.

Той е безапелационен, че Политическа партия не са предложили пари на самостоятелните депутати и не са им обещавали постове: „ На нас Кирил Петков не ни е предложил нищо. Нито парични суми, нито постове. При срещана с него ни срещна с политиката и задачата, която има Политическа партия и търсеше съидейници и ние в доста от случаите сме на едно и също мнение. Това, което ни обединяваше в Има Такъв Народ, беше битката с незаконния модел на ГЕРБ и придворните на ГЕРБ. Нито ни е обещавал, нито ние сме желали нещо “.

Атанасов предвижда, че имената на министрите ще станат ясни, откакто Политическа партия съберат поддръжката на 121 депутати.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР