По думите му Съединените щати са много ангажирани с този

...
По думите му Съединените щати са много ангажирани с този
Коментари Харесай

Проф. Христофор Караджов: Визитата на Байдън в Израел е опит да с...

По думите му Съединените щати са доста ангажирани с този спор, по метод, който доста анализатори не могат да си спомнят.

 

Университетският учител бе безапелационен, че Байдън е решил да лети за Израел макар въздушните удари против болница в град Газа и решението на арабските водачи да анулират срещата с него в Йордания.

 

„ Държавният секретар Антъни Блинкън взе участие безусловно в маратон в района, само че най-интересното беше, че той взе участие в съвещанието на кабинета на националната сигурност, който Израел сътвори. Това също е казус – американски топ посланик да взе участие в съвещание на израелското държавно управление ”, уточни експертът.

 

Той сподели още, че по време на съвещанието Блинкън е опитал да убеди израелците да не стартират атака в Ивицата Газа, а да се отворят коридори за евакуиране на бежанци и за снабдяване на филантропична помощ.

 

„ Съединени американски щати имат доста огромен ангажимент, тъй като тяхната известност е сложена на карта. Подкрепата за Израел беше доста висока в Съединени американски щати, когато се случиха събитията. Съединените щати залагат репутацията си да намерят дипломатическо решение, военно решение няма ”, добави проф. Караджов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР