По думите му Рашков преди това година и половина е

...
По думите му Рашков преди това година и половина е
Коментари Харесай

Тома Биков: И от бетон да беше оградата по границата с Турция, пак ще я пробиват

По думите му Рашков преди този момент година и половина е направил всичко, с цел да разгради системата на Министерство на вътрешните работи

И от бетон да беше оградата по границата с Турция, отново ще я пробиват. Има безучастие, а оградата е един от доста детайли, които могат да спрат мигрантите. Това разяснява Тома Биков от ГЕРБ пред БТВ след гибелта на 32-годишния служител на реда на границата.

По думите му вътрешният министър не се оправя със дилемите си. " По оградата има дупка, тъй като я режат, също така не се и поддържа. Пак ще я пробият, в случай че ние нямаме ясна политика във връзка с Турция и доста ясна във връзка с Европейския съюз ", сподели още Биков. Според него в последните година и половина Министерство на вътрешните работи се пробва да смачка ГЕРБ, а не си прави работата.

" Аз не съм специалист по национална сигурност. Аз съм човек, който гледа какъв е резултатът, а той явно е неприятен. Аз по никакъв метод не упреквам единствено Демерджиев, който е от 2-3 месеца. Защото Рашков преди този момент година и половина направи всичко, каквото можа да разгради системата на Министерство на вътрешните работи. Изобщо да внуши, че няма никакво значение какво прави Министерство на вътрешните работи, тъй като имаше напълно различен приоритет. Приоритетът на Министерство на вътрешните работи беше да унищожава ГЕРБ, и апропо не се оправи с това ", разяснява Биков.

Той загатна и бюджета, като изясни, че той би трябвало да се одобри, откакто има редoвно държавно управление.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР