По думите му, при аутопсията на трупа на Ангелов, който

...
По думите му, при аутопсията на трупа на Ангелов, който
Коментари Харесай

Дългоочакваното Се Случи! Официално Съобщение На Службите За Шесторното Убийство В Нови Искър! Убиецът Е

По думите му, при аутопсията на натрупа на Ангелов, който бе открит на 7 януари в изоставена вила в село Луково, е открито, че той най-вероятно се е самоубил два дни по-рано - на 5 януари.

" Барутните частици от ръцете на Росен Ангелов са същите, като по проектила, изваден от неговата глава. Ние можем с огромна степен на възможност да твърдим, че става въпрос за самоубийство. Няма никакви следи от битка, това е просто човек, който е лежащ и се е самоубил. Пистолетът е имал саморъчно изработен заглушител по скица от интернет. Той е изработен от авто маслен филтър ", изясни Сарафов.

Той добави, че със същото оръжие са убити Кети Николова и останалите петима в къщата в Нови Искър.

" През цялото време на следствието съм поддържал персонално връзка с шефа на Научноизследователски институт по криминалистика към Министерство на вътрешните работи Добринка Маркова, с която сме разискали заключенията от експертизите от института по криминология. Иззети са облекла на самия Росен Ангелов, по които изрично има кръв на Кети, както и на Неделчо. Не мисля, че тези доказателства са малко. За нас безспорно причинител на шесторното ликвидиране е Росен Ангелов, който по-късно се е самоубил ", добави Сарафов.

Окръжният прокурор на София Наталия Николова добави, че ден преди да се самоубие Ангелов е влизал от таблет в " извънредно гнусни уеб сайтове за детско порно ".

" При комплексната оценка направлението на изстрела дава изрично съображение, че е допустимо Ангелов да е възпроизвел изстрел в слепоочието със личната си ръка, което е доказателство за самоубийството му. Не се откриват охлузвания по горната част на лицето, т.е. няма никакви данни за съществуване на каквото и да е битка. По долните крака има пострадване, което е с много огромна отминалост - 10-15 дни. В тялото няма съществуване на етилов алкохол, морфин, кокаин, хероин, т.е. никакви упойващи субстанции или медикаменти ", сподели още Николова.

Първа е убита Кети Николова, която е излязла от вкъщи си, с цел да разноски кучето. Това е станало след 19.30 часа на 31 декември. След това - след 23 часа Росен Ангелов е умъртвил и останалите петима.

Очаквайте детайлности!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР