По думите му ПП не са съгласни НС да се

...
По думите му ПП не са съгласни НС да се
Коментари Харесай

Александър Дунчев: Не може хората, участвали в схеми, да ни водят

По думите му Политическа партия не са съгласни Народно събрание да се ръководи от облика на модела на ГЕРБ
Вчера бяха привикани нашите водачи от Движение за права и свободи, с цел да се откажем от Спортната комисия, желаеха да ни окажат напън. Обяснението е, че има позвъняване от по-високо равнище, от човек отвън Народно събрание. Това сподели Александър Дунчев от „ Продължаваме промяната “ за „ Твоят ден “.

Според него и ГЕРБ са желали същото като Движение за права и свободи, затова и те вземат участие в така наречен скица. „ Вероятно има отношение към сигналите на Радостин Василев против спортния министър, а може и да става дума за неодобрение от Президентството “, допусна той. И увери, че Политическа партия ще поддържа държавно управление на ГЕРБ, в случай че имат обща визия по 16-те целта.

По думите му не става дума за заяждане, а за кардинална позиция. „ Не сме съгласни Народно събрание да се ръководи от облика на модела на ГЕРБ. Цялата страна в един миг се управляваше от калинки и сламени индивиди, създаваха се единствено схеми и злоупотреби. Този модел го възпроизвеждаме с работата на Народно събрание. Не може хора, взели участие в схеми, да ни водят “, уточни Дунчев.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР