По думите му пострадалата е в относително съзнание, а състоянието

...
По думите му пострадалата е в относително съзнание, а състоянието
Коментари Харесай

Простреляната придружителка на Алексей Петров е оперирана, вече няма опасност за живота й

По думите му потърпевшата е в релативно схващане, а положението й продължава да е тежко. 

" Двете интервенции са на ръка и гръден панер. Екипите са си свършили работата. Смятаме към този миг, че интервенциите са сполучливи. Самоличност не мога да разясня ", добави доктор Димитров. 

Директорът на " Пирогов " посочи, че патронът не е проникнал в самия гръден панер. Той обаче съобщи, че не може да каже с какво оръжие е простреляна дамата.

" Ако се постановат спомагателни интервенции, ще ги вършим. При този вид рани може да имаме неща, които след това излизат. Има защита при нея ", сподели още доктор Валентин Димитров.

До момента самоличността на 48-годишната жена не е оповестена публично нито от Министерство на вътрешните работи, нито от прокуратурата. По непотвърдена информация името й е Мирослава Михайлова и няма нищо общо със застрахователния бизнес. 

61-годишният Алексей Петров бе убит през вчерашния ден по обяд, до момента в който се разхождал по пътеката сред столичния кв. " Драгалевци " и междинната станция на лифта " Бай Кръстьо " в компанията на въпросната жена. Сигналът за стрелбата е подаден на тел. 112 в 12.20 ч., като при идването на екипите на полицията и Спешна помощ на място са открити безжизненото тяло на Петров и простреляната му придружителка. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР