По думите му няма по-тежко от това да предложиш кабинет

...
По думите му няма по-тежко от това да предложиш кабинет
Коментари Харесай

Ивайло Вълчев, ИТН: Нито една партия не попита за министрите

По думите му няма по-тежко от това да предложиш кабинет и да застанеш зад него.

" Ние няма да кажем през днешния ден едно, на следващия ден друго. Този ход на Трифонов трябваше да покаже, че ние сме подготвени да носим отговорност. Нашето предпочитание е всички диалози да дадат резултат. Не е ставало дума за коалиция. В момента имаме една врата, която не е затворена, през нея може да влезе добър воин ", добави Ивайло Вълчев.

Радостин Василев от " ИТН " добави, че е извънредно време да има постоянно държавно управление.

" Най-голямо припокриване имахме с " Демократична България " по платформите по политики. Демократична България е сътрудник, който чувствахме непосредствен, най-много във връзка със правосъдната промяна, беше голяма неточност да се подходи по този начин с нас, бяхме почтени с тях, че предлагаме ние кабинета и ние носим отговорността. Демократична България може би щяха да бъдат първият сътрудник, с който да споделим личностния състав на кабинета. Ние имаме една единствена среща с Движение за права и свободи, в която стана ясно, че очевидно се разминаваме по политики ", сподели Радостин Василев.

По думите му " ИТН " не води договаряния с Българска социалистическа партия, а диалози по секторни политики.

" Необяснимо е опитите на избрани кръгове да ни причислят, да ни вменят задкулисие и присъединяване на Движение за права и свободи във властта посредством нас, което е неуместна теза. Ние действително сме декларирали, че търсим поддръжка само от " Демократична България " и " Изправи се БГ! Ние идваме! ". Когато казахме, че до петък има възможност да представим състав на кабинет, това накара външни сили да се опитат да ни принудят. Феърплеят беше преместен от нечестната игра. Моята кандидатура ще бъде до последно в загадка. Не желая да мисля върху сюжети избори 2 в 1 ", сподели още Радостин Василев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР