По думите му не са регистрирани опити от тяхна страна

...
По думите му не са регистрирани опити от тяхна страна
Коментари Харесай

Мвр Алармира С Много Важно Съобщение! Много Голяма Опасност! Младен Маринов Лично Предупреждава За

По думите му не са регистрирани опити от тяхна страна да изоставен страната.

„ Лицата са ясни, конкретизирани са. Фактът, че знаят, че ги търсям и не се предават, значи, че по някакъв метод са обезпокоени и имат съпричастност към осъществените закононарушения, в които ги упреквам. Смятаме, че са рискови ”, съобщи Маринов.

Той изясни, че всеки един от тази група е имал своята роля – този, който взривява, този, който взима касетите, водач, човек, който обезпечава периметър с оглед ранно предизвестие за заплаха.

Въпреки че не са задържани още, съгласно Маринов службите са си свършили добре работата и би трябвало време, с цел да могат да се ориентират и да влязат в следите на незаконната група. „ Хубаво е, че задържахме автомобила с всички материални доказателства. Колегите се оправиха чудесно ”, съобщи Маринов. „ Не считам, че тези лица са изпуснати, въпрос на време е да бъдат хванати ”. Според Министерство на вътрешните работи тази група стои зад повече от 4 взривени банкомата напоследък.

Миналата година също е хваната такава група от 2-ма души. Единият от тях преди няколко дни е аварирал с мотор и е умрял, другият обаче към момента е в ареста. „ В момента е изработен разбор на дейния незаконен контингент. Има фокус върху други лица ”, съобщи Маринов. Главният секретар на Министерство на вътрешните работи разяснява и проблемите с служителите на реда, които имат връзки с незаконния свят. Според Маринов казусът ще се задълбочава. „ Искаме смяна в Закона, която да разреши да правим проби на служителите на реда дали използват опиати ”, съобщи Маринов. Попитан до каква степен е стигнало следствието по отвличането на Адриан Златков, Младенов изясни: „ Продължава следствието, документирани са обстоятелства и условия. Такава комплицирана незаконна активност би трябвало време за разкриването й. Нека служителите на реда да работят умерено ", съобщи Маринов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР