По думите му истерията“ около хартиената бюлетина е основно заради

...
По думите му истерията“ около хартиената бюлетина е основно заради
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Правителство трябва да се състави през втория мандат

По думите му „ нервността “ към хартиената бюлетина „ е главно поради локалните избори “

Очевидно е, че първият мандат е пред неуспех, добре ще е да се сформира държавно управление с втория мандат, сподели съпредседателят „ Демократична България “ Атанас Атанасов.
На въпрос по какъв начин да се сформира без поддръжката на ГЕРБ, той отговори, че осъзнава риска, само че и че знае какво би помогнало.

„ Бойко Борисов може във всеки един миг да дръпне спирачката. Важно е при подобен кабинет, в случай че се случи, да има ясна стратегия. Детайлите са в това, че едно такова държавно управление, с цел да бъде основано, би трябвало да има съответна написана стратегия – какво одобряваме, към какво се сплотяваме. Ако има такава стратегия, тя се извършва “, разяснява той.

По думите му „ нервността “ към хартиената бюлетина „ е главно поради локалните избори “.

За да може да се резервира монополът на ГЕРБ в локалната власт, по тази причина желаят връщане на хартиената бюлетина. Когато я нама хартиета, внезапно понижават недействителните гласове и подправените протоколи изчезват “, сподели Атанасов.
Той увери, че машините са сертифицирани по всички правила и доставчикът е доста сериозна компания.
„ Настояваме Корнелия Нинова да отдръпна плана. Не беше разисквано, решението беше взето по тъмни доби. Дори Борисов е подготвен да направи отстъпки, а Корнелия Нинова е безапелационна, че няма да даде крачка обратно “, добави той.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР