По думите му формалният повод – изборните резултати, се преплита

...
По думите му формалният повод – изборните резултати, се преплита
Коментари Харесай

Политолог: Цветанов Бе Демонстративно Отстранен, За Да Се Види Кой Кара Влака В Герб!

По думите му формалният мотив – изборните резултати, се преплита с вътрешнопартийни процеси, които не са от през вчерашния ден.

„ Цветанов не беше в действителност предан към Борисов – много неприятни неща направи на Борисов, основно отвън България, само че и на родна почва. Борисов изчака комфортния миг, сервира му го ориста, а алчността на самия Цветанов му сервира подаръка с жилището, и след изборите той реши да го „ удари “ ", акцентира политологът.

" Направи го по показателен и нечовечен метод, не поради самия Цветанов, а поради останалите. Борисов по този метод предизвестява, че който реши да си прави вътрешни съзаклятия и да се води по илюзията, че Цветанов не е завършен и съставлява фактор – ще го показа същата, че и по-тежка орис “, изясни проф. Маринов.

Според него Бойко Борисов е решил да реконструира носещите опори на партията си тъй като усеща, че ръководството вид „ Цветанов “ му вреди.

Лидерът на ГЕРБ ще търси благоприятни условия за възстановяване на връзките в доста направления, заключи политологът.

Вътрешната битка в Българска социалистическа партия се изражда в некадърност разликите да бъдат превърнати в предимство, акцентира проф. Александър Маринов.

Той добави, че за разлика от ГЕРБ, където, по думите му, ползите са в дословния и обикновения смисъл на думата, то при Българска социалистическа партия инерцията е друга, при която вътрешнопартийната битка наподобява като генетична особеност, която не може да бъде отстранена.

„ Там е непрекъсната вътрешна борба поради вътрешната борба – без никакъв смисъл. Трябва да има конкуренция, несъмнено. Трябва да има оборване, в положителния смисъл на думата, на позициите на водача, тъй като това би го направил по-силен, сполучлив и ефикасен. Там е някакво безсмислено вътрешно самоизяждане, което не води до нищо положително. Това към този момент е инерция и заради тази вътрешна борба част от Българска социалистическа партия напълно съзнателно и намерено сътрудничи с съперниците на социалистите “, изясни политологът.

Проф. Маринов добави, че с годините се е наложило обикновено схващане за протестния избор – гласуването срещу. За да се гласоподава срещу, би трябвало да има за кого да се гласоподава, изясни политологът и добави, че хората не припознават Българска социалистическа партия и други партии, считащи се за съпротива, за опция от позиция на капацитет, лица и надеждност.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР