По думите му Европа спешно трябва да се подготви и

...
По думите му Европа спешно трябва да се подготви и
Коментари Харесай

Началникът на отбраната на Белгия: Съществува непосредствена опас...

По думите му Европа незабавно би трябвало да се приготви и да показва ясно, че е способна да се отбранява. Преди Русия да нахлуе в Украйна, съветско нахлуване против Европа изглеждаше немислимо, показва адмиралът. Той акцентира, че съветският държавен глава Владимир Путин все по-често насочва закани и Русия непрекъснато се превъоръжава и преценява производството с военновременните потребности. Руснаците към този момент демонстрираха готовността си да атакуван собствен комшия, прибавя Хофман.

 

Според него може да се чака, че Москва ще отвори втори фронт в околните години, като продължи войната в Украйна. Трябва да създадем нужното, с цел да разполагаме със качествата да предотвратим сходно развиване и да покажем решителност да отвърнем на удара при потребност, упорства той. Европа незабавно би трябвало да се приготви. Онези, които се стремят към мир, би трябвало да бъдат подготвени за война, с цел да разубедят Русия, счита Хофман.

 

Адмиралът моли страните от НАТО да допринесат за опциите за обезсърчаване на съветската страна да предприеме нахлуване против страна от пакта.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР