По думите му, ако Москва прецени, че при тези условия

...
По думите му, ако Москва прецени, че при тези условия
Коментари Харесай

Валерий Тодоров: Руското МВнР има позиция, но Путин ще вземе решението за посолството в София

По думите му, в случай че Москва реши, че при тези условия е невероятно посолството да действа, може да трансферира функционалностите му на посолството на друга страна: " Най-мекият вид би бил да се показа като неразбирателство ултиматумът на дипломат Елеонора Митрофанова и да се търси някакво помиряване, само че това е по-малко евентуалната реакция. По-вероятно е Москва да реагира реципрочно, както съобщи Лавров ".

Журналистът акцентира пред БНР изрично, че е неприемливо за посланик да употребява езикът, който употребява съветската посланичка, както е неприемливо и да връчва ултиматум на българските ръководещи: " Този ултиматум надали е персонална хрумка на госпожа Митрофанова, допускам че той е координиран и е акт на неспокойствие и загуба на хладнокръвие, който в такива случаи води до следствие в двустранните връзки ".

Валерий Тодоров изрече мнение, че би трябвало да бъдат оповестени имената на обществените фигури, формиращи публичното мнение в България, за които се твърди, че са получавали по 4000 лв. месечно от Русия.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР