По думите им най-големият разход за била декорацията, за която

...
По думите им най-големият разход за била декорацията, за която
Коментари Харесай

Новият на Тоца едва събрал 5 бона, за да се оженят! Подробности за евтината сватба


По думите им най-големият разход за била декорацията, за която по елементарни сметки са платили не повече от 1500 лв.. Тук влиза и хонорарът на сватбената организация.

Масрафът в ресторанта бил също към тази сума, защото гостите на Антония и Батинков били доста малко. А роклята на миската била платена от майка й Ана Петрова.

Заедно с останалите дребни разноски до 2000 лв., таванът на „ обилното и грандиозно празненство “ блъснал скромните 5000 лв..

Миската се оправдавала, че не желае да подвига доста звук и от дълго време си мечтаела за дребна женитба. Близки до Антония обаче са извънредно учудени, познавайки показния й жанр и манията за великолепие.

Според тях аргументите за дребното празненство са лимитираните финансови благоприятни условия на Батинков, чиито бизнес бил в усложнение. Не липсват и догадки за възможна бременност на Петрова. Венчавката била на брега на морето, на дребен залив на втория ръкав на полуостров Халкидики.

Храната се приготвяла на място в малко ресторантче, което обслужвало и локалните бунгала. След като двамата си споделиха „ Да “, миската към този момент гордо носи семейството Петрова-Батинкова.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР