По думи на климатолога природата не може да прекърши цялата

...
По думи на климатолога природата не може да прекърши цялата
Коментари Харесай

Проф. Рачев: В тези 2 държави няма нито един случай на заразен! Ето как природата ще ни помогне!


По думи на климатолога природата не може да прекърши цялата пандемия, само че ще помогне да се оправим със обстановката. Съчетанието на топло, изсъхнало и слънчево време е най-хубавият естествен антидот. На въпрос има ли образец за зависимостта сред по-топлото време и по-слабото разпространяване на новата зараза някъде по света, проф. Рачев отговори:

" В Мианмар и Лаос няма нито един случай на болестта. Точно над тези страни в Югоизточна Азия е изсъхнало и слънчево и става още по-горещо. Това комбиниране е доста сериозна естествена спънка за разпространяването на вируса ".

Запитан какво време ни чака и ще бъде ли то съдружник в битката с пандемията, климатологът съобщи: " В идващите дни ни чака доста хубаво време с убийствено слънце и доста топлота. Убийствено ще бъде и за ковид. Страните, които не взеха съответните ограничения, ще изгубят много човешки животи, само че в България виждаме, че продължаваме да сме на опашката на Европа ".

Според прогнозата му само през идната седмица ни чака хладно време. " Очакват се превалявания. Това радикално трансформира обстановката с естествените естествени филтри, тъй като слънце няма да има, а ще бъде хладно и влажно, което е отлично време за по-дългото опазване на вируса. В неприятното може да търсим и положително - ще вали, а, когато вали, дъждът отмива от всевъзможни повърхности този патоген ", прецизира климатологът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР