По дрехите посрещат, по ума изпращат. Тази вечна българска поговорка

...
По дрехите посрещат, по ума изпращат. Тази вечна българска поговорка
Коментари Харесай

Японската тайна за перфектен бизнес вид всеки ден

По облеклата посрещат, по мозъка изпращат. Тази безконечна българска сентенция става все по-актуална с всеки минал ден от все по-забързаното ни всекидневие, когато събитията и дилемите ни заливат като приливна вълна, а ние би трябвало да сме на висота, с цел да се оправим и нямаме време за непотребни неприятности.

Безспорно безупречният външен тип е главен фактор що се отнася до взаимоотношенията с сътрудници и бизнес сътрудници. Външният тип подготвя и отваря общуването, той е първата стъпка към положителните бизнес връзки, от които всички печелят – по тази причина всеки желае да наподобява внушителен.



Когато приказваме за мъжката позиция, неизменима част от представителността е брадата. Дали ще я има изобщо, дали ще бъде завършена по избран метод – това е въпрос на избор. Но изрично не е въпрос на избор точната самобръсначка.

Да бръсне безпрепятствено като остарял майстор-бръснар, да не пропуща нито косъм, без значение каква е брадата – права, къдрава, гъста, по-рядка, едвам набола или солидно пораснала, да не изисква някаква особена поддръжка, да може да се употребява на всички места – това са наложителните характерности на съвършената самобръсначка. На тях дават отговор несъмнено новите водещи самобръсначки на Panasonic - ES-LV6Q.



Искате да не виждате и един косъм на лицето си – със своята Multi-Flex 5-D глава и режеща система с 5 ножчета ES-LV6Q ще задоволи и най-претенциозния усет. Иновативната глава на новото софтуерно знамение разрешава придвижване в пет разнообразни направления, тъй че нито един силует по лицето да не бъде пропуснат. Петте ножчета са направени по японска технология и съставляват пет дребни самурайски меча. Ножчетата са допълнени от специфични пластини, работещи взаимно за хващане и на най-упоритите косъмчета. Към тях има добавен и специфичен тример за оформяне на по-дълга брада. Линейният електромотор на ES-LV6Q задвижва ножчетата доста бързо, със скорост от 14 000 cpm (цикъла в минута) и непрекъснато висока мощ по време на цялото бръснене, даже при доста гъста брада.

Цялата тази мощност е съчетана с извънредно нежно отношение към кожата. Вграденият в самобръсначката датчик автоматизирано регистрира плътността на брадата и надлежно контролира мощността на бръснене. В същото време гладките плъзгачи оказват помощ на ножчетата да се плъзгат върху кожата, като понижават триенето. Така неприятните обриви остават проблем от предишното.



А бръсненето – и то е съгласно желанието на потребителя. Може да е с пяна, може да е изсъхнало или мокро – за ES-LV6Q няма значение. При изцяло заредена батерия самобръсначката работи без спиране 42 минути, а зареждането трае 1 час.

Редактор: Actualno.com
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР