По дрехите посрещат“, гласи популярната поговорка и неведнъж се е

...
По дрехите посрещат“, гласи популярната поговорка и неведнъж се е
Коментари Харесай

5 остарели модела рокли, които веднага те издават, че си от дълбоката провинция (Снимки):

„ По облеклата посрещат “, гласи известната сентенция и нееднократно се е потвърдила на процедура. Когато се срещаме с някого, първото нещо, което виждаме в него нормално са точно облеклата. Всички знаем, че първото усещане и визията на даден човек са извънредно значими.

Затова през днешния ден взехме решение да ви представим 5 анти-тенденции при роклитетази година, които могат да ви навлекат единствено негативи и отрицание от страна на близките.

Излиза, че има тъкмо пет рокли, които в случай че ги облечете автоматизирано си слагате щемпел „ Провинциалистка “.

Ето кои са роклите, с които като нищо ще ви нарекат “ селянка „:

Фина плетена мини рокля

 алена рокля

Жените имат разнообразни усети и правото да съществуват и да се обличат както сами решат. Но благодарение на тънка плетена мини рокля можете да демонстрирате единствено неналичието на всевъзможен усет. Тя подло приляга на всяка част от тялото и в множеството случаи незабавно споделя на другите какви дефекти крие тялото ви. Освен това наподобява вулгарно.

Съвет: Дори и да имате съвършена фигура, има доста способи да я покажете по доста по-изтънчен метод. Например, носете копринена рокля в ленен жанр или летящ модел с цепка от бедрото.

Еластична дантелена рокля

 дантелена рокля

Това е различен ослепителен представител на провинциалния жанр. Работата е там, че роклите, които са от еластична дантела вършат по този начин, че дамата да наподобява евтина, а тялото й голямо. Освен това в този тоалет ще можете от раз да добавите спомагателни 10 години към ЕГН-то си и да се превърнете в вуйна.

Съвет: Не изхвърляйте средства за такава рокля: по-добре е да обърнете внимание на модели, декорирани с тънка дантела от естествени материали.

Рокли с бухнала пола

 рокля тюл

Рокля с къса пухкава пола преди време беше необикновено известна. Но това към този момент е минало, което за нищо на света не би трябвало да се връща. Сега такива рокли ще видите да носят единствено провинциалните дами, в чийто дрешник стилните трендове идват в действителност доста късно. И почтено казано пухкавите поли на принцесата, въпреки и къси, е доста евентуално да трансфорат превъзходно 30-годишно момиче във стара абитуриентка.

Съвет: По-добре подарете тази рокля на щерка си, племенницата или някое малко момиченце, което още не е навършило 12. А нежността и женствеността могат да бъдат подчертани по доста по-интересни способи.

Дълги рокли от дебели материи

 дълга плътна рокля

Убедени сме, че дълга рокля, направена от вълна или вискоза, не може да излъчва „ фешън изискан “. Платът наподобява тежък и е подобен, а по този начин прибавя няколко килца към телосложението на дамата, която я носи. А в случай че е и с по-затворена в региона на деколтето, то визията ви на „ селска учителка “ е обезпечена.

Съвет: Забравете за дългите рокли от тежък плат, а по-добре заложете на такива дрешки, направени от леки и ефирни тъкани.

Неопренова рокля с пола вид „ балон “

 рокля балон

Тези представителки на провинциалната мода са повече от неразрешени в дрешника на жена, която желае да наподобява добре облечена. Не единствено, че визията на роклята с пола вид „ балон “ скапва фигурата, ами и кошмарното чувство, че сме облекли „ гумено “ облекло ще ни съпътства през целия ден. Да не приказваме какъв брой запарва тялото.

В допълнение, в случай че се появите с такава рокля евентуално ще докара до асоциации у останалите, че сте рекламно лице на уеб сайтове на китайски артикули (по едно време те просто бяха цялостни с сходни модели).

Съвет: По-добре е да изберете рокля от различен плат, която ще седи върху вас по-естествено и красиво, както и да обърнете внимание на други модели поли – да вземем за пример права пола.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР