По доста интересен начин бе поздравен Кристиано Роналдо от Ювентус

...
По доста интересен начин бе поздравен Кристиано Роналдо от Ювентус
Коментари Харесай

Ювентус с обяснение в любов към Кристиано

По много забавен метод бе поздравен Кристиано Роналдо от Ювентус по случай 35-ия му рожден ден. " Бианконерите " пуснаха известие в формалния уебсайт на клуба.

„ Бихме могли да цитираме неговата невероятна, впечатляваща статистика, да използваме голям лист от епитети, с цел да опишем неговата кариера.

Но истината е, че Кристиано Роналдо, който през днешния ден чества втория си рожден ден в Ювентус, от дълго време е надхвърлил това, което може да се опише с думи, а отношението му към спорта си кореспондира с нашето ДНК: работна просвета, предпочитание за напредък и безкрайна жадност за триумф.

Роналдо носи фланелката на Ювентус от 1,5 година и дружно изживяхме незабравими моменти с чувството, че най-хубавото занапред следва. Той ни даде вълнуващи голове, които към този момент сме чествали 50 пъти, вкара на съвсем всички съперници, против които игра Ювентус в Италия и Европа.

Затова дано всички дружно, в един глас, както крещим, когато той чества головете си, да извикаме: Честит рожден ден, Кристиано! “, се споделя в известие до Ювентус.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР