По-добрият вариант е диалог и държавническо поведение, а не евтина

...
По-добрият вариант е диалог и държавническо поведение, а не евтина
Коментари Харесай

Каракачанов: Изпитанията са пред държавността, не пред коалицията

По-добрият вид е разговор и държавническо държание, а не евтина битка за власт . Toва съобщи вицепремиерът и боен министър Красимир Каракачанов в отговор на въпрос какви са идните тествания пред ръководещата коалиция и вота на съмнение.

Според него оттук насетне има два разновидността - или ново държавно управление в границите на този парламент, с или без настоящия министър председател , или предварителни избори. Лично Каракачанов счита, че разговорът би трябвало да докара до едно съгласие по ясна стратегия в границите на идващите 7-8 месеци.

Напредването във времето на икономическата рецесия ще се ускорява, предизвести военният министър , който не се тормози от митингите. Паниката в никакъв случай не носи нищо положително, а здравият разсъдък, спокойствието и подадената ръка за разговор са рационалното нещо,, настоя Каракачанов.
 Борисов през днешния ден споделил на хората, че не ги чувал и си траял по своя път
Борисов през днешния ден споделил на хората, че не ги чувал и си траял по своя път

Димитър Аврамов: Протест ще стане още по-голям и ще опустоши властта

Иначе алтернативата била ясна - предварителни избори, пъстър и накълцан парламент, нови избори и така нататък Така стопанската система не може да бъде подкрепена и загубите ще бъдат за елементарния човек, означи Каракачанов.

По думите му тествания пред обединението е имало доста за последните 3 години , само че сега тестванията са пред държавността като цяло.

Коалицията като болшинство в Народното събрание е постоянна и Каракачанов е уверен, че няма да има никакъв проблем с вота на съмнение. Той се надява да се получи един спор в Народното събрание, а не още веднъж да стане да следващото опетняване.
 Сергей Станишев: Който предложи огромна смяна, той ще завоюва
Сергей Станишев: Който предложи огромна смяна, той ще завоюва

Протестите са провокирани от възприятие за неправда

Още от началото на спора молих за разсъдък, национална отговорност и разговор сред институциите, подсети вицепремиерът . " Този филм " стани да седна " го следим от 1990-1991 година, а войната сред институциите - от началото на прехода в България. Ефектът е обедняване на нацията, неначетеност, гета, корупция, политическа грубост и генерално нищо положително или малко положителни неща за българската общност ", разяснява Каракачанов.

Той не приема да научава новините за оставките на министри от медиите. Разумните гласове на обществото , а не на тези, които хвърлят камъни и бомбички би трябвало да бъдат чути, настоя Каракачанов, който се надява на вота на съмнение да се чуят рационалните гласове. Лично той няма да го поддържа.

Военният министър посочи, че междуинституционалната война нямало по какъв начин да завърши с капитулация на една от страните . По-добре договаряния и реализиране на компромис, в сравнение с блян за капитулация и заличаване на съперника, сподели още Каракачанов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР