По-добре съм от всякога, каза пред “Меридиан мач” шампионката ни

...
По-добре съм от всякога, каза пред “Меридиан мач” шампионката ни
Коментари Харесай

Биляна Дудова: По-добре съм от всякога!

По-добре съм от всеки път, сподели пред “Меридиан мач” шампионката ни по битка Биляна Дудова. В края на март тя опита самоубийство и бе призната в болница с прорезна рана на ръката, получена при самонараняване в миг на афект. Единственото, което трикратната №1 на Европа тогава сподели е, че аргументите са персонални, без да изпада в детайлности.

В началото на юли националката стартира да тренира на омекотен режим, само че към този момент е изцяло подготвена за надпревари. “Другата седмица ще се боря на шампионат в Унгария. Категорията ще е до 59 кг”, довери ни още 22-годишната Биляна.

“Тренирам интензивно и огромната ми цел е квота и присъединяване на олимпийските игри в Токио догодина”, надъхана е Дудова.

На европейското състезание в Букурещ напролет на тази година тя заслужи наградата за най-резултатна състезателка, откакто не даде нито една точна на съперничките си, а женският ни народен отбор ликува с твота място в Европа след взети 4 медала в румънската столица. Дудова е неповторима и с това, че има три европейски трофеи в 3 разнообразни категории.

Надежда Кожухарова, “Меридиан Мач”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР