По-добре някой да се обади на Шерлок Холмс, защото Случаят

...
По-добре някой да се обади на Шерлок Холмс, защото Случаят
Коментари Харесай

Chiefs receivers коригираха проблема с изпуснатите пасове навреме за Super Bowl run

По-добре някой да се обади на Шерлок Холмс, тъй като „ Случаят с изчезналите изпуснати пасове “ би трябвало да бъде разследван преди Super Bowl LVIII.

Чийфс водеха НФЛ с 44 пропуснати подавания през постоянния сезон — уязвимост, толкоз явна, че изглеждаше, че необятният правоприемник ще попречи на старши треньора Анди Рийд, куотърбека Патрик Махоумс и тайт енда Травис Келс да създадат годишната си дълбока серия от плейофи.

И тогава започнаха плейофите и същият актьорски състав от Раши Райс, Маркес Валдес-Скантлинг, Джъстин Уотсън, Ричи Джеймс и Мекол Хардман внезапно играе по този начин, като че ли ръкавиците им са направени във фабриката за лепило на Елмър.

„ Наистина, това е едно от най-големите неща, които тревожеха всеки почитател на Chiefs през цялата година “, сподели анализаторът от NFL на CBS Тони Ромо пред The ​​Post, „ тъй като нормално това, което се случва през постоянния сезон, се връща, с цел да ви преследва плейофите. По някакъв метод този екип на Chiefs съумя да промени описа и също по този начин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР