По-добре лидерите на опозицията да си подадат оставките и да

...
По-добре лидерите на опозицията да си подадат оставките и да
Коментари Харесай

Рашидов: Лидерите на опозицията да подадат оставка

" По-добре водачите на опозицията да си подадат оставките и да пристигна някой, който ще е сериозна съпротива, с цел да имаме сигурност в страната ". Това съобщи националният представител от ГЕРБ и ръководител на Комисията по просвета Вежди Рашидов, съобщи БГНЕС.

Рашидов взе присъединяване в дебата по персоналните промени на Министерски съвет и отговори на рецензиите на опозицията, че трите министерски оставки целят бавене на време и туширане на публичното напрежение, основано след тежката автобусна злополука в Искърското дефиле.

„ Не желая да ви се греша в партията, че вътре сте се разглобили много, само че това, че съсипахте понятието „ съпротива “ прави в недружелюбност всяко ръководство. А когато е немило едно ръководство, това заплашва националната сигурност “, счита Рашидов. Според него политическият живот в страната има потребност от сериозна съпротива, което ще докара до съществено ръководство.

Вежди Рашидов взе отношение и по настояването на Българска социалистическа партия новите министри да приказват от парламентарната естрада още преди гласуването и да начертаят главните цели в работата им, откакто поемат ведомствата.

„ Много е тъжно, още преди да стъпят в служба новите министри, да желаете те да дават отговор на въпроси. Конституционно право на премиера е да взема решение с кого да работи и с кого - не, а отговорността я носи единствено той “, счита Рашидов. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР