„По-добре късно, отколкото никога“, явно си е казал Хю Грант,

...
„По-добре късно, отколкото никога“, явно си е казал Хю Грант,
Коментари Харесай

Хю Грант скъсва с ергенлъка

„ По-добре късно, в сравнение с в никакъв случай “, очевидно си е споделил Хю Грант, откакто се е решил да мине под венчило за първи път в края на месеца. 57-годишният английски артист ще се ожени за дългогодишната си другарка Анна Еберстейн.

Звездата от шлагера „ Четири сватби и едно заравяне “ ще подписа брак с 39-годишната шведка, от която към този момент има цели три деца. Грант и Еберстейн са дружно шест години, като живеят в неговия дом в Челси, Лондон.

В предишното Хю имаше 13-годишна връзка с актрисата и модел Елизабет Хърли, с която се раздели през 2000 година, след секс скандал с продажница. Въпреки това двамата с Лиз и до ден-днешен си останаха доста близки другари и той даже е кръстник на нейния наследник Деймиън. След това той изживя 3-годишна обич с английската журналистка Джемайма Хан.

Източник, непосредствен до звездата, споделя пред вестник The Sun: „ Никой от приятелите на Хю не е очаквал той да се реши на женитба. Той скоро счита да се пенсионира, а чак в този момент ще става фамилен мъж! “

Освен трите си деца от Анна, Хю има и две деца от някогашната си другарка – корейската сервитьорка Тенглан Хонг.

Източник: tialoto.bg
Снимка: gettyimages.com
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР