По-добре да стискаме палци коронавирусът да се разпространи и да

...
По-добре да стискаме палци коронавирусът да се разпространи и да
Коментари Харесай

Цитат на деня: По-добре коронавирусът да дойде и да не играем с "Лудогорец"

По-добре да стискаме палци коронавирусът да се популяризира и да не играем мача с " Лудогорец ".

Това съобщи изпълнителният шеф на " Левски " Павел Колев след загубата на сините от " Славия ". Коментарът му пристигна по отношение на представянето на тима и идния мач за купата против " Лудогорец " в четвъртък.

" Загубихме справедливо и с добър резултат предвид на показаното. Бяхме надиграни през днешния ден. Трябва да питате треньорите дали тимът ще успее да усъвършенства представянето си за " Лудогорец ". Ако не го направи, по-добре да стискаме палци коронавирусът да се популяризира и да не го играем този мач ", сподели Колев.

Според него представянето на футболистите е било " под всякаква рецензия " и държанието им не отива на такива, които носят синята фланелка.

" Този тим имаше задоволително време да усети атмосферата в левскарската общественост и смяната в настроението. Той не го направи и не реагира по никакъв метод. Похвалите са напълно за публиката, която и през днешния ден ни оказа помощ. Не мисля, че играчите не са желали да играят добре. Има някакви напрежение в някои играчи, които през днешния ден не демонстрираха какво могат. В миг, когато публиката повярва на тима и има шансове за нещо, очевидно се срутва нещо при нас ", добави Колев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР