По данни на Световната здравна организация средната възраст при която

...
По данни на Световната здравна организация средната възраст при която
Коментари Харесай

Желатин и горчица помагат при болки в ставите

По данни на Световната здравна организация междинната възраст при която се появяват ставни проблеми и болести е паднала до 32 години при мъжете и 34 години при дамите. Над 70% от страдащите в болки в ставите развиват хронични болести в следствие. Причините за тях могат да бъдат разнообразни - затънал метод на живот, остарели контузии, намален имунитет, зараза, тежки и чести физически извършения, или отсъствието на такива.

Тези две предписания доста ще подкрепят вашите кости, стави и връзки.

Първа рецепта - банкет през устата

2 с.л. желатин
4 с.л. сусам
3 с.л. стафиди
8 с.л. ленено семе
40 г тиквено семе
200 г мед

Начин на подготвяне: Поставете всички артикули в блендер и смелете до приемане на еднородна примес. Преди всяко хранене взимайте по 1 с.л. от тази примес заран, обед и вечер. Ще се почувствате доста по-добре освен със ставните болки, само че ще се усъвършенства и имунитетът ви. Действа при анемия и форсира обмяната на веществата.

Втора рецепта - за мазане на болното място

1 с.л. пикантна горчица
1 с.л. вода
1 с.л. фина сол
1 с.л. мед

Начин на подготвяне: Смесете всички съставки до гладка примес. Поставете сместа в стъклен буркан, който съхранявате в ледник. Намажете болната част на тялото от мехлема, завържете парче найлон върху него, увийте с вълнен шал найлона.

Така държите компреса два часа в цялостна отмора без никакви придвижвания. След изтеклото време почистете намазаното място. Ще почувствате учудващо бърз резултат още след първото му използване. Можете да повторите процедурата с компреса, в случай че е належащо.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР