По данни на РЗИ – Видин, след обработка на получени

...
По данни на РЗИ – Видин, след обработка на получени
Коментари Харесай

Още 33 лица от област Видин са излекувани от COVID-19

По данни на РЗИ – Видин, след обработка на получени от Националната референтна лаборатория протоколи, още 33 лица от област Видин са излекувани от COVID-19. Сред тях са две медицински лица от МБАЛ „ Света Петка “, трима чиновници и 8 консуматори от Центъра за настаняване от фамилен вид за деца и младежи с увреждания, и 4 домуващи от Дома за остарели хора в село Гара Орешец.
За последното денонощие има регистриран 1 случай на ковид в област Видин – мъж на 44 години от Видин. Той е от непедагогическия личен състав с функционалности по поддръжка на една от изследваните детски градини от общината. Поставен е под домашна карантина и са открити контактните му лица.
Двете умряли лица, обявени сутринта от Националния действен Щаб, са били негативни за COVID-19 все още на настъпване на леталния излаз.
Към 10 часа през днешния ден, доказаните случаи на ковид в област Видин са 185, като 45 от тях са медицински чиновници. 19 лица, позитивни за COVID-19, са умряли. Излекуваните са 117, като 39 от тях са медицински експерти.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР