По данни на разследващите заподозрян за убийството е 30-годишен мъж,

...
По данни на разследващите заподозрян за убийството е 30-годишен мъж,
Коментари Харесай

Разкрития: Димитър от Стамболийски е убит заради пари, убиецът му вече е извън България

По данни на проверяващите обвинен за убийството е 30-годишен мъж, с който са се познавали от много време. Той към този момент е отвън страната - в Германия, където живее и работи от няколко години. Напуснал е България три дни след убийството с полет от София. Самолетният билет е бил закупен много преди убийството, само че дали то е било планувано, не може да се каже.

Близките упрекват полицията, че не са работили задоволително интензивно. Директорът на полицията разгласи, че работните версии са се сменяли непрестанно и даже са получили подвеждаща информация, че Димитър е бил забелязан жив.

" След като отпаднаха догатки, че е жив, беше проведена по-мащабната интервенция по издирването му. Пристъпи се по работа по съответни лица като в сряда към среднощ към този момент се доближи до по-конкретна информация, че е настъпил съдбовен край ", сподели старши комисар Васил Костадинов - шеф на ОД Министерство на вътрешните работи Пловдив.

" Смъртта на лицето е настъпила вследствие на тежък побой. Тялото на лицето е открито на към километър от последните постройки на село Цалапица ", съобщи Бойка Лулчева, наблюдаващ прокурор.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР