По данни на Областния съвет по сигурност – Враца, обстановката

...
По данни на Областния съвет по сигурност – Враца, обстановката
Коментари Харесай

Вижте каква е зимната пътна обстановка във Врачанско

По данни на Областния съвет по сигурност – Враца, ситуацията в региона е спокойна.
Температурите са в интервала от -3 до +3 градуса. Снежната завивка в региона тук-там е до 10 см. Времето тук-там е слънчево, духа слаб вятър. Пътните настилки са отчасти заледени, проходими при зимни условия. През миналото денонощие, 20 пътноподдържащи машини на Областно пътно ръководство - Враца са обработили пътищата с осолен пясък. Няма въведени ограничавания на придвижването по републиканската пътна мрежа.
В късния следобяд на вчерашния ден, екипите на ЧЕЗ са отстранили зародилите повреди и е възобновено електрозахранването във всички села на територията на община Оряхово. В останалите общини от област Враца, оперативната конюнктура е спокойна. Няма данни за нарушено водоподаване и обитаеми места без ток, както и за бедстващи хора.
Под непрекъснато наблюдаване са равнищата на реките и язовирите в региона. Във всички хидротехнически уреди има обезпечен свободен воден размер. Нивата на реките са под сериозните точки.
Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ –.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР