По данни на Mash, от убитите са били направени консерви.

...
По данни на Mash, от убитите са били направени консерви.
Коментари Харесай

Замръзнахме! Изродите Наталия И Митко Са Убили Десетки Хора! Направили Са Ги На Консерви И Са Ги Изяли!

По данни на Mash, от убитите са били направени консерви. По-точно бил е открит буркан с консервирана ръка. Намерени са и други остатъци на жертви. Те са били увити в найлонови торби и замразени в ледник.

Разследването демонстрира, че на 8 септември 2017 година 43-годишната Бакшеева и брачният партньор й пили алкохол на безлюдна територия в региона на улица Гастело в Краснодар. Компания на съпрузите правела 35-годишна жена, която те срещнали същия ден, написа Блиц. В един миг двете дами се скарали и Бакшеева убедила мъжа си да убие новата им другарка.

„ Бакшеев, зарадия слабия му темперамент и психическо положение, бил повлиян от брачната половинка си. Човекът имал нож в раницата си и с него нанесъл два удара в региона на гръдния панер на жертвата. Впоследствие той разчленил тялото на умрялата, елементи от тялото й оставил на земята, а други скриол и се отдръпнал “, споделят от пресслужбата на следствието в Кубан.

Разследването против Бакшеева към момента продължава. Тя е изправена пред продължителна присъда за подбудителство към ликвидиране. Експерти от психиатрията и неврологията признаха Бакшеева за вменяема.

Припомняме, че за залавянето на канибалите оказал помощ служащ, които инцидентно намерил мобилен телефон на улицата. По-късно се оказало, че там били съхранявани фотоси на Бакшеев, позиращ с остатъци от тялото на мъртвата жена. Също по този начин е обявено, че канибалите са яли от месото на своите жертви.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР