По данни на Гранична полиция към 13 ч. на границата

...
По данни на Гранична полиция към 13 ч. на границата
Коментари Харесай

Интензивен е трафикът на влизане в България при Русе и Видин

По данни на " Гранична полиция " към 13 ч. на границата с Румъния, при Граничен контролно-пропусквателен пункт Русе и Граничен контролно-пропусквателен пункт Видин трафикът е натоварен за товарни коли на влизане в България.

Трафикът на камиони на граничните пунктове Силистра, Дуранкулак и Оряхово е естествен.

Временно е прекратено от румънска страна прекосяването на хора и коли на граничните пунктове, съпределни на българските Никопол, Свищов, Кайнарджа, Крушари и Кардам. Транзитните товарни коли, които през територията на България пътуват за Румъния, могат да преминат българо-румънската граница единствено през взаимните Граничен контролно-пропусквателен пункт Русе - Гюргево и Граничен контролно-пропусквателен пункт Видин - Калафат.

По границата с Гърция, трафикът на товарни коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата е натоварен на вход, на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Петко челник и Граничен контролно-пропусквателен пункт Илинден е естествен.

На границата със Сърбия на Граничен контролно-пропусквателен пункт Връшка чука и Граничен контролно-пропусквателен пункт Калотина трафикът на товарни коли е естествен. На двата пункта от сръбска страна не се пропущат пътуващи с леки коли, микробуси и рейсове в двете направления, в това число и сръбски жители. Преустановeно е прекосяването на лица и коли през сръбските пунктове, съпределни на Граничен контролно-пропусквателен пункт Олтоманци, Граничен контролно-пропусквателен пункт Стразимировци и Граничен контролно-пропусквателен пункт Брегово.

На границата със Съверна Македния, при Граничен контролно-пропусквателен пункт Гюешево, Граничен контролно-пропусквателен пункт Златарево и Граничен контролно-пропусквателен пункт Станке Лисичково трафикът е естествен на товарни коли. На влизане в Северна Македония не се пропущат непознати жители, пътуващи с леки коли, микробуси и рейсове. Македонски жители се пропущат на вход единствено на Граничен контролно-пропусквателен пункт Гюешево. На излизане от районен съд Македония пътуващите могат да минават единствено на Граничен контролно-пропусквателен пункт Гюешево - Граничен контролно-пропусквателен пункт Деве хълм. По информация на македонските гранични управляващи, няма да бъдат пропускани празни товарни коли от 22 до 7 часа в двете направления.

На границата с Турция на Граничен контролно-пропусквателен пункт Лесово и Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево трафикът на товарни коли е естествен. За влизане в Турция не се пропущат непознати жители с леки коли, микробуси и рейсове, пропущат се единствено турски жители. Български жители се пропущат на влизане в България на трите пункта на българо-турската граница. Република Турция е въвела ограничаване за водачи на камиони, идващи от рискови в епидемиологично отношение страни. Не е прекратено прекосяването на български товарни коли.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР