По данни на Гранична полиция към 12 часа трафикът на

...
По данни на Гранична полиция към 12 часа трафикът на
Коментари Харесай

Интензивен е трафикът при ГКПП Русе на изход и на ГКПП Видин на вход

По данни на " Гранична полиция " към 12 часа трафикът на границата с Румъния при Граничен контролно-пропусквателен пункт " Русе " е натоварен на излаз за товарни коли, на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Видин " е натоварен на вход. Трафикът на камиони на граничните пунктове Силистра, Дуранкулак и Оряхово е естествен.

От Министерство на вътрешните работи припомнят, че краткотрайно е прекратено от румънска страна прекосяването на хора и коли на граничните пунктове, съпределни на българските Никопол, Свищов, Кайнарджа, Крушари и Кардам. Транзитните товарни коли, които през територията на България пътуват за Румъния, могат да преминат българо-румънската граница единствено през взаимните Граничен контролно-пропусквателен пункт Русе - Гюргево и Граничен контролно-пропусквателен пункт Видин - Калафат.

По границата с Гърция, трафикът на товарни коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата ", Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Петко челник " и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Илинден " е естествен. Все още е прекратено е прекосяването през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Златоград " заради затруднение на епидемиологичната конюнктура на гръцка територия. На останалите гранични пунктове за влизане краткотрайно се пропущат единствено непознати жители, които живеят или работят в Гърция, което би трябвало да се удостовери на границата с формален документ на гръцки език. Ограничението не се отнася за водачи на камиони.

На границата с Република Сърбия на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Връшка чука " и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " трафикът на товарни коли е естествен. На двата пункта от сръбска страна не се пропущат пътуващи с леки коли, микробуси и рейсове в двете направления, в това число и сръбски жители.

Преустановeно е прекосяването на лица и коли през сръбските пунктове, съпределни на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Олтоманци ", Граничен контролно-пропусквателен пункт " Стрезимировци " и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Брегово ".

Трафикът на товарни коли е естествен по границата с Република Северна Македония при Граничен контролно-пропусквателен пункт " Гюешево ", Граничен контролно-пропусквателен пункт " Златарево " и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Станке Лисичково ". На влизане в страната не се пропущат непознати жители, пътуващи с леки коли, микробуси и рейсове. Македонски жители се пропущат на вход единствено на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Гюешево ".

На границата с Република Турция на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Лесово " и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " трафикът на товарни коли е естествен. За влизане в Турция не се пропущат непознати жители с леки коли, микробуси и рейсове, пропущат се единствено турски жители. Български жители се пропущат на влизане в България на трите пункта на българо-турската граница. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР