По чудо няма пострадали, районът вече е обезопасен, а техника

...
По чудо няма пострадали, районът вече е обезопасен, а техника
Коментари Харесай

Случи Се Преди Минути! Планината Рухна Върху Един От Най-Натоварените Български Пътища!

По знамение няма потърпевши, регионът към този момент е обезопасен, а техника от компанията „ Пътни градежи ВТ “ отмести канарата, заяви локалният в. " Борба ".

Огромният пай се е откъснал поради ерозията, породена от последните превалявания. Участъкът е наобиколен с предупредителни ленти.

По данни на специалисти големият камък тежи съвсем 5 тона и единствено металната ограда е попречила той да се изтърколи в посока новооткрития парк с макетите под Балдуиновата кула. Под тежестта на скалата са откъснати и премазани и няколко секции на постоянното ограждение.

През последните години в региона паднаха няколко огромни скали, а случаят провокира експертна инспекция на целия рид, който ще бъде огледан за рискови сектори.

Пораженията ще бъдат възобновени скоростно, защото в региона стават много обири на проводници, с които е наобиколен хълмът поради аудио-визуалния театър „ Звук и светлина ”.

Според предварителния оглед, голямата канара се е търкаляла близо 30 метра по ската, преди да отнесе оградата, която е избавила прилежащия парк с макетите.

От кметството осведомиха и за други региони, в които са се свлекли парчета след изобилния дъжд. Такива са почистени по ул. „ Опълченска “ в посока Самоводене, както и в сектора от Трапезица към Арбанаси.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР