По чисто голи гърди лъсна бившата телевизионна водеща Албена Вулева!

...
По чисто голи гърди лъсна бившата телевизионна водеща Албена Вулева!
Коментари Харесай

Позабравената Албена Вулева лъсна в сайт за еротични модели

 По чисто голи гърди лъсна някогашната телевизионна водеща Албена Вулева! Нейни фотоси без облекла са получени в редакцията на " ".

На фрагментите журналистката не се свени да остава без горнище или единствено по еротично долни дрехи. На един от фотосите Вулева е дегизирана в садо-мазо жанр, с кожени презрамки вместо сутиен и палка в ръка. На друга фотография е поседнала чисто гола на тревата, облегната на строителна количка. На третия кадър е с белезници и бял пух и още веднъж е изпъчила силиконовите си гърди.

Оказва се, че фотосесиите са за международно известен сексуален уебсайт. В него потребителите разгласяват свои голи фотоси и видеа против възнаграждение от страна на потребителите, които са ги последвали. Голям % от парите се прибират точно от разголения интернет модел. Албена Вулева може да бъде последвана против абонамент от 10 $ месечно. До момента тя има общо 60 еротични изявления, които обаче са заключени и са забележими единствено за платилите желаната от нея сума. Профилът й все още е харесан 388 пъти.

Хапливата жълта журналистка има опит с разголването пред фотоапарата. Още през 2008 година тя снима гола фотосесия за списание " Плейбой ". Част от фрагментите даже бяха пред остарелия към този момент парламент, поради което провокираха остра реакция у мнозина. Вулева отнесе и куп насмешки поради прекомерно скромния си бюст тогава. Затова преди няколко години тя легна под скалпела, изпълни деколтето със силиконови импланти и в този момент наподобява доста по-секси.

Според осведомени позабравената водеща е съществено закъсала с парите и търси всевъзможни способи да проработи нещо. Тя от дълго време е изхарчила хонорара си, който взе за присъединяване си в " Биг брат " преди две години. Оттогава Вулева няма никакви непрекъснати приходи.

Неотдавна Вулева даже стартира да предлага " претоплена гозба " против възнаграждение. Бившата тв водеща продава абонаменти за канал, в който излъчва първия сезон от предаването " Сигнално жълто ", с което стана известна преди години. От 9,99 до 50 лева събира дъщерята на Людмила Захажаева, с цел да пуска остарели видеа на нови почитатели.

Самата Вулева сега има премного време да обслужва новите си виртуални инициативи. Тя прекарва по през целия ден вкъщи. Водещата е сериозна към строгите ограничения и затварянето на заведения и молове. По време на пандемията тя опита да притегли още повече вниманието към себе си, като прави видеа онлайн в обществената мрежа инстаграм, а вместо микрофон употребява вибратор. " Всичко е затворено. Не може да се разхождам на никое място поради една огромна група хора, които се разхождат без маски. Излязох за малко на открито и срещнах над 30 души, които нямат нищо по лицето си ", жалваше се наскоро Вулева.

В началото на годината някогашната водеща бе забъркана в различен сексскандал. Неин профил в обществените мрежи беше блокиран поради неприлични фотоси. " Блокирана съм на другия профил, тъй като някой различен ми изпрати фотография на х** си. Единственото пояснение на този безразсъден акт е известието, че всяка страна си има собствен екип, който следи за чатовете! Естествено, нашите са толкоз тъпи, злобни, нещастни, дребни, комплексирани мишки, че блокират мен вместо ексхибициониста ", обясни тогава самата Вулева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР