По Черноморието ще е предимно слънчево. Сутринта в отделни райони

...
По Черноморието ще е предимно слънчево. Сутринта в отделни райони
Коментари Харесай

В Четвъртък Ще Се Редуват Слънце И Дъжд!

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Сутринта в обособени региони ще е с ниска облачност или мъгла. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималната температура на въздуха ще е 27-30°. Температурата на морската вода е 25-27°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала. Над планините ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и основно в следобедните часове ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици, на обособени места ще са обилни по количество.

Ще духа до сдържан изток-североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 23°, на 2000 метра – към 16°. През идващите дни температурите ще останат без основна смяна.

В петък сутринта ще бъде най-вече слънчево, към и след обяд ще има краткотрайни, само че обилни нараствания на облачността. Превалявания ще има на малко места в Източна България и планинските региони на Западна. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. През почивните дни ще бъде съвсем без превалявания. Ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР