По Черноморието ще е предимно слънчево, след обяд ще има

...
По Черноморието ще е предимно слънчево, след обяд ще има
Коментари Харесай

До Обед Ще Е Слънчево, Но В Следващите Часове Мощни Бури Ще Връхлетят Тези Градове!

По Черноморието ще е най-вече слънчево, след обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността и на доста места ще превали кратковременно. Максималните температури ще са сред 25° и 28°. Вълнението на морето ще е 1 - 2 бала. Температурата на морската вода е 18° - 21°.

Преди обeд в планините ще бъде най-вече слънчево. След пладне ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали и прегърми. Ще духа сдържан до мощен вятър от запад-северозапад.

Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 21°, на 2000 метра - към 15°.

В събота ще доминира слънчево време. Превалявания, най-вече краткотрайни и слаби, ще има основно в следобедните часове в североизточните региони и планините. Ще се затопли още и оптималните температури в по-голямата част от страната ще са сред 27° и 32°.

В неделя и при започване на идната седмица вятърът ще бъде от север-североизток, най-вече слаб. Отново на доста места из цялата страна ще има валежи, съпроводени с гръмотевици и краткотрайно увеличаване вятъра, вероятни са и градушки.

Повишава се вероятността за краткотрайно интензивни феномени. На места в Централна България още веднъж ще има обилни количества дъжд. Температурите едва ще се намалят.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР