По Черноморието ще е предимно облачно. Ще има валежи от

...
По Черноморието ще е предимно облачно. Ще има валежи от
Коментари Харесай

Мислехме, Че Днес Времето Е Ужасно! Обилни Порои И Градушки В Сряда!

По Черноморието ще е най-вече облачно. Ще има превалявания от дъжд и гръмотевици, тук-там основно по южното крайбрежие ще са интензивни. Ще духа до сдържан север-североизточен вятър. Максимални температури по крайбрежието 24-27°. Температурата на морската вода е 25-26°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините облачността ще е забележителна. С краткотрайни спирания, на доста още веднъж ще има превалявания и гръмотевици. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи и краткотрайно мощен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 18°, на 2000 метра – към 12°.

През идващото денонощие облачността ще е по-често забележителна. На места още веднъж ще има краткотрайни, в обособени региони краткотрайно интензивни превалявания, през нощта основно в Северна България, а денем и в Южна. След обяд и до среднощ преваляванията ще са съпроводени с гръмотевици и има условия за градушки. Ще духа до сдържан вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са сред 24° и 29°, оповестява Би Ти Ви.

И през идващите дни на доста места в страната, основно след обяд и до среднощ, ще има краткотрайни, в обособени региони интензивни превалявания, съпроводени и с гръмотевици, вероятни са и градушки. Преди обяд тук-там ще има и слънчеви часове. Ще стартира постепенно покачване на температурите, само че въпреки всичко ще се задържи относително хладно за интервала, с преобладаващи оптимални температури сред 26° и 31°.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР