По Черноморието ще бъде слънчево. След обяд ще има временни

...
По Черноморието ще бъде слънчево. След обяд ще има временни
Коментари Харесай

Очаква ни жега днес. Температурите скачат до 34° frognews.bg

По Черноморието ще бъде слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще остане без превалявания. Вятърът ще е сдържан от север-североизток. Максималните температури ще бъдат 28°-30°. Температурата на морската вода е 24°-26°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там в планините от западната половина на страната ще има краткотрайни превалявания. Ще духа сдържан северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 23°, на 2000 метра - към 16°.

В четвъртък и петък ще се задържи най-вече слънчево, с купеста облачност след обяд и единствено на обособени места са вероятни краткотрайни превалявания. Максималните температури в множеството региони ще бъдат сред 30 и 35 градуса. Вятърът ще е североизточен, слаб, в източната половина от страната - сдържан.

През почивните дни вятърът ще се усили, а вероятността за краткотрайни превалявания се покачва. В неделя тук-там преваляванията ще са съпроводени от гръмотевици, а дневните температури краткотрайно и едва ще се намалят.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР