По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа умерен североизточен вятър.

...
По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа умерен североизточен вятър.
Коментари Харесай

Жега, температури до 36 градуса frognews.bg

По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа сдържан североизточен вятър. Температурата на морската вода е 24-25°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

 

В планините ще е най-вече слънчево, следобяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е съвсем без превалявания. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток, по най-високите елементи - от юг-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 28°, на 2000 метра - към 19°.

 

През почивните дни ще бъде най-вече слънчево. Следобед над планинските региони ще се развива купеста облачност, само че вероятността за превалявания е дребна. Ще духа слаб, в Източна България - сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 31° и 36°, по-ниски на морския бряг.

 

През първите дни на новата седмица в следобедните часове над планините и планинските региони, в понеделник в Западна България, във вторник - основно в Източна, ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали временен дъжд, съпроводен с гръмотевици.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР