По британския евроскептик Найджъл Фарадж е бил хвърлен млечен шейк

...
По британския евроскептик Найджъл Фарадж е бил хвърлен млечен шейк
Коментари Харесай

Найджъл Фарадж залят с млечен шейк по време предизборна обиколка

По английския евроскептик Найджъл Фарадж е бил хвърлен млечен шейк по време на предизборна обиколка , оповестяват английските медии.

Това е станало, откакто водачът на партия " Брекзит " преди малко е бил изнесъл къса тирада в Нюкясъл като част от предизборната му обиколка на страната преди европейските избори, които във Англия ще се проведат в четвъртък (23 май).

Мъж е бил издърпан от служител на реда и по-късно е забелязан в белезници.

Уточнява се, че 32-годишен мъж е хвърлил млечен шейк Five Guys banana, както и подсолен карамелен млечен шейк.

От полицията прецизираха: " 32-годишен е задържан по съмнение в общо нахлуване и остава в полицейски арест. "

Извършителят пък декларирал: " Не знаех, че той (Фарадж) е в града, мислех, че това е единственият ми късмет. Това е право на митинг против хора като него. Злъчта и расизмът, които той популяризира в тази страна, са надалеч по-вредни от един залял го начело млечен шейк . "

Стоейки в белезници пред книжарница, причинителят коментирал, че не съжалява за дейностите си. Той отхвърли изказванието, че човек е бил порязан, акцентирайки, че той единствено е хвърлил шейка върху Фарадж.

Евроскептичният английски политик е последната сходна жертва, като неотдавна Карл Бенджамин от Британската партия за самостоятелност и Томи Робинсън са претърпели сходни офанзиви.

По-късно Фарадж разяснява в " Туитър ": " За страдание някои последователи на оставането на Обединеното кралство в Европейския съюз се радикализираха дотам, че естествената предизборна акция стана невъзможна . За да работи една цивилизована народна власт, вие се нуждаете от единодушието на губещите, политиците, които не одобряват резултатите от референдума (през 2016 г.), ни доведоха до това. "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР