По БНТ казах, че Бургаски административен съд, ръководен от Панайот

...
По БНТ казах, че Бургаски административен съд, ръководен от Панайот
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Скандален съдия закриля мутрите по морето

По Българска национална телевизия споделих, че Бургаски административен съд, управителен от Панайот Генков, е отменил всичките 79 акта на Национална агенция за приходите за затваряне на заведения допреди една седмица. Вече 36 часа откакто дадох изявлението, нито една медия в страната не е коментирала скандалните решения – дали това е инцидентно?

Това пита в профила си във Facebook Валери Симеонов.

Във войната за закон и ред по морето сме изправени не просто против мутрите и чувалите им с пари, само че и против хора от изпълнителната, законодателната, правосъдната и медийната власт – съучастници на нарушителите.

Тези хора са нагли, корумпирани и безскрупулни, само че страната ще потвърди, че върховенството на закона може и ще бъде наложено. Що се отнася до съдията Генков, някогашен член на Висшия правосъден съвет на Република България, той е прочут с получения за жълти стотинки парцел на брега на Приморско в абсурда от 2010 година, повлякъл оставки, каузи и голямо публично отвращение.

Сега се прочува и като началник на съд, който анулира по тъжба на нарушителя акт на Национална агенция за приходите, още преди самият акт да бъде донесен в съда. Жалбата е прелетяла с галактическа скорост до Бургас, до момента в който актът още пътува? Явно, до момента в който истината си обуе гащите, измамата в действителност може да обиколи света – както е споделил Чърчил.

Но изобщо, има ли гащи в Бургаски административен съд? За тази нагла проява на корупция, ще подам тъжба в етичната комисия към Висш съдебен съвет и Върховния административен съд. Какво още би трябвало да се случи в България, с цел да стартира съдът да си прави работата и да не бойкотира опитите да се въдвори правда и ред в туризма и страната? Борбата продължава – макар медийното затъмнение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР