По-бърз пренос на все по-голям обем данни предлага новата система

...
По-бърз пренос на все по-голям обем данни предлага новата система
Коментари Харесай

Legrand ще представи в София новата си СКС система LCS3

По-бърз транспорт на все по-голям размер данни предлага новата система за структурно окабеляване на Legrand. Системата LC33 бе пусната преди дни на международния пазар, а в България ще бъде показана на 23 ноември 2017 в столичния Sofia Event Center.



Системата LCS3 включва решения и за местни мрежи, и за центрове за данни

Предимствата на системата LCS3 (трето потомство СКС Legrand Cabling System), обхващаща богата гама от медни и оптични кабелни решения, ще бъдат демонстрирани от Готие Хъмбърт, управител бизнес развиване за решенията на Legrand в Централна и Източна Европа и ръководител на европейския клон на професионалната организация BICSI, и от Людмил Даскалов, управител на Легранд България ЕООД и ръководител на българското отделение на BICSI.

Новата система LCS3 дава опция на разнообразни консуматори, вложители и експерти на намерят най-подходящото решение за всеки съответен план. Участниците в събитието ще схванат какви патентовани нововъведения включва новата система и по какъв начин тя се вписва в самодейността Eliot на Legrand в региона на Интернет на нещата. За представянето на системата LCS3 на българския уебсайт на Legrand е основана специфична регистрационна форма.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР