По 5000 евро са предлагани на общински съветници от Созопол,

...
По 5000 евро са предлагани на общински съветници от Созопол,
Коментари Харесай

5000 евро на калпак за далавера край Алепу

По 5000 евро са предлагани на общински съветници от Созопол, с цел да гласоподават за продажбата на земята край Алепу. Това съобщи някогашният общински консултант и екс регионален шеф на Бургас - Константин Гребенаров пред bTV.

През 2008 година по предложение на кмета Панайот Рейзи, общината се отхвърля от правото си да изкупи 15 % от акциите на частното сдружение, излиза наяве и от протоколите на съвещанието на отрасловата комисия.

" Това просто очевидно устройваше някой, тъй че общината загуби опцията да има надзорен пакет в това сдружение и да командва ", сподели Константин Гребенаров - някогашен общински консултант.

" 8-9 индивида се бяхме събрали предната седмица. Обсъдихме въпроса, казахме, че никога няма да гласуваме. Когато влязохме в залата, стартира гласуването и се оказахме четирима срещу. Появиха се едни емисари, които започнаха да оферират на общинските съветници да гласоподават по верния метод... 5000 евро се предлагаха, ви го споделям в прав текст ", изясни някогашният общински съветник
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР