По 500 билета за феновете си ще получат двата клуба

...
По 500 билета за феновете си ще получат двата клуба
Коментари Харесай

По 500 билета за финалистите за Купата

По 500 билета за почитателите си ще получат двата клуба финалисти в EFBET Купа на България. Както е известно, в мача, в който ще се дефинира носителя на трофея за 2019 година, един против различен ще се изправят Берое и Левски Лукойл. Мачът е на 2 март, от 19:30 ч., в „ Арена Асарел “ в Панагюрище.

Днес, в историческия град се организира среща сред представители полицията в Панагюрище и Област Пазарджик, президента на БФБаскетбол Георги Глушков, шеф на залата хазаин „ Арена Асарел “ Иван Нетов, и президентите на двата отбора финалисти – надлежно Васил Кифев и Тодор Стойков.

„ Обсъдихме всички детайлности и елементи. Двата клуба ще получат по 500 билета за почитателите си. Предвидили сме разделяне на двете агитки от двете страни на залата. Уточнихме и програмата за тренировки, настаняването. Обсъдихме и ограниченията за сигурност съгласно Закона за запазване на публичния ред по време на спортни мероприятия, които са съгласувани с Националния център по сигурността на спортни мероприятия “, показа Глушков.

Билетите ще бъдат продавани в мрежата на ticketpro.bg и ще бъдат с цена 5 лева.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР