По 350 лева на човек прибира Ани Цолова за еднодневно

...
По 350 лева на човек прибира Ани Цолова за еднодневно
Коментари Харесай

Ани Цолова дере фенове по 350 лева, за да ги обучава да говорят

По 350 лв. на човек прибира Ани Цолова за еднодневно образование по обществена тирада, разбра HotArena.

То се организира от нейната компания " Говори, с цел да те видят ", която започва откакто бе отстранена от Нова телевизия. В момента Цолова шумно популяризира в обществените мрежи две идни дати за семинари - 21 март и 4 април. Оказа се, че в границите на 10-часовото образование, в което влизат няколко почивки, мераклиите да открият тънкостите в специалността от журналистката би трябвало да заплатят 350 лв. с Данък добавена стойност, а в случай че се възползват от ранното записване, таксата пада на 290 лв..

За да заловен понижението обаче, би трябвало да преведат парите до 28 февруари по банковата сметка на някогашната водеща. Какво влиза в цената, равняваща се на семестриална такса за образование по публицистика във всеки български университет. Организаторката твърди, че с изключение на образованието, наситено с доста аудио-визуални образци, тренинги и ситуационни игри, против 350 лв.:учениците: й ще се употребяват още с механически екип за снимане на тренингите, кетъринг - обяд и кафе паузи, образователни материали.

Събитията си Цолова не организира в свое помещение, а в прочут конферентен център в София. Ценоте някогашната телевизионерка не афишира, а споделя на заинтригуваните единствено на персонално известие. Очевидно обаче новият й бизнес се радва на интерес. " Повече от половината от местата за образование са заети. Само за ден. Благодаря за доверието! ", хвали се Цолова във Facebook.

Наскоро тя показа, че няма никакво желание да се завръща в ефира и е изцяло удовлетворена от парите, които печели. Освен това призна, че с някогашния й екранен сътрудник Виктор Николаев са прекратили връзките си и към този момент не поддържат връзка, написа  Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР