По 300 000 лева на семейство обезщетение поискаха адвокатите на

...
По 300 000 лева на семейство обезщетение поискаха адвокатите на
Коментари Харесай

По 300 000 лв. обезщетение искат семействата на разменените бебета в „Шейново“

По 300 000 лв. на семейство обезщетение желаеха юристите на двете майки от болница " Шейново " за размяната на бебетата. Исковете не са импортирани още публично, разяснява Стоян Стойков , юрист на една от майките, представен от  

" Коментарът за тези компенсации е въз основата на предлагането на болничното заведение да заплати непринудено . Към момента няма още нищо публично, подадено, както изисква болничното заведение. Това беше един прелиминарен диалог, в който болничното заведение предложения двете страни да приказват за това, макар че ние не желаехме да приказваме към оня миг. В диалога сред нас като юрист и болничната администрация се разясняваше сумата, от наша страна ние на въпроса какво съгласно нас е справедливото обезщетение, ние казахме – на всяка една от майките по 300 000 лева ", съобщи юрист Стойков. 

Във вторник юристът на Севда Михайлова Тодор Мангъров внесе искане за обезщетение в деловодството на болница " Шейново ". 

" Считам, че не е доста високо , защото то касае покриване на вредите, които са претърпени освен от майката, само че също по този начин и от нейното дете и от майка ѝ. Това, съгласно мен, не е доста високо за обезщетяване на вредите , които са претърпени от най-близкия фамилен кръг на майката. Законът дава това право ", разяснява юрист Мангъров.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР