По 2500 лева на мач ще плаща Нефтохимик за наем

...
По 2500 лева на мач ще плаща Нефтохимик за наем
Коментари Харесай

Нефтохимик плаща само 2500 лева за наем на Созопол Арена

По 2500 лв. на мач ще заплаща Нефтохимик за наем на стадион „ Арена Созопол “, научи от свои сигурни източници вестник „ Черноморски фар “. Това е с съвсем пет пъти по-малко в съпоставяне със сумата, която притежателите на „ Лазур “ желаеха от управлението на бургазлии, с цел да играят на техния стадион.

Както стана ясно, с цел да домакинстват в едноименния бургаски комплекс „ шейховете “ трябваше да отделят от бюджета си по 12 000 лв. на дуел, което е непостижима сума за шефовете на тима.

Фактът, че през сезон 2019/2020 клубът ще приема противниците си във Втора лига в морското градче не се хареса на последователите на „ Нафтата “ и по тази причина те провеждат митинг. Той ще се състои на 20 юли от 19:00 часа пред постройката на Община Бургас.

По този метод те няма да участват на семейството със „ Спартак “ (Варна), което е в същия ден от 19:30 часа. Феновете са безапелационни, че няма да посетят нито един домашен дуел, до момента в който обичаният им клуб не се завърне на „ Лазур “. Запалянковците най-вероятно ще поддържат „ Нефтохимик “ единствено при гостуванията.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР