По 20 000 лева глоба и условни наказания получиха трима

...
По 20 000 лева глоба и условни наказания получиха трима
Коментари Харесай

Произвеждаш марихуана за 73 000 лева, пускат те срещу 20 000 и условна...

По 20 000 лв. санкция и условни санкции получиха трима наркоразпространители, произвели марихуана на стойност близо 73 000 лв., след утвърдени от съда съглашения с Окръжната прокуратура в Шумен.

30-годишният Виктор Станев, 25-годишният Димо Димов и 25-годишният Светлин Стойчев подписаха съглашения с Окръжната прокуратура в Шумен, признавайки се за отговорни за производството и държането за разпространяване на към 17 кг марихуана, чиято стойност е в изключително огромни размери – 72 564 лв.. Състав на Шуменския областен съд утвърди споразуменията.

Подсъдимите одобриха да изтърпят санкции 3 години "лишаване от независимост " с 5-годишен изпитателен период. И на тримата наркопроизводители, които са от Варна и са неосъждани досега, е наложена санкция в размер на по 20 000 лв.. В тежест на наказаните са и направените по делото правосъдни разходи.

Наркооранжерията работила от неустановена дата до 11 юли 2016 година в село Ивански, Шуменско. Голяма част от откритите и конфискувани количества марихуана са открити в къща в селото, само че наркотични субстанции са открити и конфискувани и от апартамент във Варна.

Осъдените са приели абсолютно клаузите на споразуменията, като се отказали от разглеждане на делото против тях по общия ред. Одобрените от съда съглашения са със мощ на присъди и са дефинитивни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР